Termeni si conditii clubaz.ro

1. Prin accesarea acestui site sunteti de acord si acceptati acesti termeni si conditii.
2. Prin adaugarea oricarei poze, comentariu sau anunt sunteti raspunzator de eventualele repercursiuni ale acestui fapt asupra oricarei terte persoane, altfel spus sunteti raspunzator de orice act intreprins de dumneavoastra pe acest site.

3. Serviciul nostru este conceput pentru persoane adulte peste 18 ani si noi nu permitem cu buna stiinta nici unei persoane minore folosirea serviciului nostru. Daca ai sub 18 ani te rugam sa parasesti acest website.

4. La inscrierea pe site alegeti un user si o parola, de care sunteti raspunzator a o pastra si a nu o face cunoscuta nimanui. Sunteti de acord sa : a) ne anuntati imediat cu privire la o eventuala folosire neautorizata a parolei dumneavoastra sau alta problema de securitate; b) va deautentificati ( Logout ) dupa terminarea fiecarei sesiuni, noi nefiind raspunzatori de o eventuala scurgere de informatii in cazul nerespectarii acestei conditii.

5. Noi oferim un serviciu de "comunicare", dupa inscrierea pe website profilul dumneavoastra fiind disponibil doar userilor adaugati in lista de "prieteni". Nu ne asumam raspunderea de eventualele repercursiuni ale adaugarii ca "prieteni" si implicit acordarii accesului la profilul dumneavoastra a altor persoane.

6. Orice neintelegeri se vor solutiona pe cale amiabila, administratorii acestui site rezervandu-si dreptul de a termina, bloca sau sterge orice Ip sau cont fara nici o instiintare prealabila.

7. Acesti termeni pot fi schimbati oricand de administratorii site-ului, asa ca va recomandam sa-i revizuiti cat mai des.

clubaz.ro (clubaz.ro) nu isi asuma responsabilitatea pentru securitatea acestui site sau a liniei dvs. de comunicare cu acesta.
Prin termenul "utilizator" al acestui site se intelege orice persoana fizica sau juridica care va accesa acest site.

clubaz.ro (clubaz.ro) sau terte parti pot furniza autorizat, prin intermediul site-ului, legaturi (“link”-uri) catre alte pagini sau resurse World Wide Web. clubaz.ro (clubaz.ro) nu garanteaza, nu este si nu poate fi facut responsabil in nici un fel de disponibilitatea acestora, de forma, continutul, publicitatea, produsele sau alte materiale disponibile pe site-urile respective.

clubaz.ro (clubaz.ro) nu va fi responsabil sau pasibil de a plati despagubiri, direct sau indirect, pentru orice paguba sau pierdere cauzata sau presupusa a fi fost cauzata de sau in legatura cu folosirea sau increderea in informatiile, continutul, bunurile sau serviciile puse la dispozitie de site-urile respective.

Reproducerea, copierea, multiplicarea, vinderea, revinderea sau exploatarea unei parti a serviciilor, accesul sau folosirea serviciilor sau informatiilor puse la dispozitie de clubaz.ro (clubaz.ro) prin intermediul site-ului intr-un mod care violeaza legislatia romaneasca sau internationala in materie de drept de autor si proprietate intelectuala, implica raspunderea civila sau pennala pentru astfel de actiuni.

clubaz.ro (clubaz.ro) isi rezerva dreptul de a impiedica prin orice mijloace contactarea si utilizarea acestui site si de a de solicita sanctionarea conform legislatiei in vigoare a persoanelor implicate, daca exista dovada ca scopul este distrugerea sau alterarea site-lui, a continutului sau securitatii acestuia sau incercarea de a ataca sau discredita clubaz.ro (clubaz.ro) sau partenerii sai, produsele, serviciile si angajatii acestora.

Acceptand sa utilizati acest site, declarati in mod expres si implicit ca intelegeti ca sunteti de acord cu urmatoarele:
- utilizarea site-ului se face pe propria raspundere.
clubaz.ro (clubaz.ro) se absolva in mod expres de toate raspunderile de orice fel, exprimate direct sau indirect, inclusiv, dar nu limitat la, garantiile indirecte de vanzare sau conformitate cu specificatiile pentru un anume scop.

clubaz.ro (clubaz.ro) nu ofera nici o garantie ca:
-informatiile vor implini toate cerintele dumneavoastra
-serviciile vor fi neintrerupte, la timp, sigure sau fara erori,
-rezultatele ce se vor putea obtine din folosirea informatiilor site-ului vor fi corecte sau de incredere,
- calitatea oricaror produse, servicii, informatii sau altor materiale cumparate sau obtinute de dumneavoastra prin intermediul site-ului, va satisface toate cerintele
- orice eroare de program va fi corectata.
- persoanele adaugate la "prieteni" au identitatea exprimata si publicata de ele

Acest site este oferit in aceasta forma fara alte garantii. clubaz.ro (clubaz.ro) nu este si nu poate fi facut responsabil pentru nepotriviri, indisponibilitati sau alte defecte ale acestui site sau ale continutului sau.

Ne rezervam dreptul de a termina ( bloca, sterge, suspenda ) orice cont care contravine acestor termeni si conditii sau din orice alte motive pe care le consideram de cuviinta.

Informatiile personale puse la dispozitia site-ului clubaz.ro (clubaz.ro) pentru a putea primi sau utiliza unele servicii sunt protejate in conditiile legii Legea 677/2001.

Dupa completarea formularului de inregistrare, utilizatorul are la dispozitie un cont pentru utilizarea serviciilor. Utilizatorul este in intregime responsabil pentru pastrarea confidentialitatii asupra parolei asociate accesului la serviciile www.clubaz.ro (clubaz.ro) , conditionate de logare.

Utilizatorul este in intregime responsabil de toate informatiile care sunt facute publice din contul sau. In cazul accesarii neautorizate a contului de catre terte persoane, clubaz.ro (clubaz.ro) nu isi asuma nici o responsabilitate fata de consectintele care pot aparea.
Proprietarul site-ului web clubaz.ro (clubaz.ro) nu isi asuma nici un fel de responsabilitate in ceea ce priveste opiniile exprimate de utilizatori in cadrul forumurilor de discutii, in comentarii, in articole sau in mesajele trimise prin intermediul sitului clubaz.ro (clubaz.ro) intreaga responsabilitate revenind in totalitate utilizatorilor respectivi.

Proprietarul clubaz.ro (clubaz.ro) este absolvit de orice raspundere sau despagubire ivita in urma relatiilor dintre utilizatori prin intermediul site-ului clubaz.ro (clubaz.ro) .

clubaz.ro (clubaz.ro) nu raspunde pentru veridicitatea si exactitatea informatiilor prezentate pe site.
clubaz.ro (clubaz.ro) nu isi asuma responsabilitati nici pentru continutul din alte pagini web care pot fi accesate prin legaturile din situl clubaz.ro (clubaz.ro) . Orice accesare a altor pagini web este doar responsabilitatea utilizatorului.

In ciuda controlului atent al continutului, nu ne asumam responsabilitati pentru continutul legaturilor externe.

Operatorii siturilor conectate sunt singurii responsabili pentru continutul afisat pe paginile lor.

Responsabilitatea privind exactitatea datelor oferite la crearea unui cont pe clubaz.ro (clubaz.ro) apartine in intregime utilizatorilor servicilor oferite de clubaz.ro (clubaz.ro) .

Utilizam companii de publicitate terte pentru a difuza anunturi când vizitati site-ul nostru Web. Aceste companii pot folosi informatiile (excluzând numele, adresa, adresa e-mail sau numarul de telefon) cu privire la vizitele dvs. pe acest site sau pe altele, cu scopul de a furniza reclame despre bunuri si servicii care v-ar putea interesa. Daca doriti informatii suplimentare despre aceste practici si pentru a cunoaste optiunile cu privire la posibilitatea de a nu permite utilizarea acestor informatii de catre aceste companii, faceti clic aici.

Utilizatorii sunt in intregime responsabili de continutul imaginilor, textelor si informatiilor postate sau introduse pe site.
Utilizatorul este de acord si se obliga sa nu publice materiale protejate de un drept de autor, daca nu este autorul sau daca nu are permisiunea autorului de a publica materialul respectiv, in caz contrar fiind singurul responsabil, clubaz.ro (clubaz.ro) neputand fi facut responsabil de incalcarea drepturilor de autor intrucat postarea materialelor se face automat.

Utilizatorul este de acord si se obliga sa nu publice materiale pentru care nu are dreptul legal de difuzare sau publicare si care sunt protejate de acorduri ce stabilesc anumite conditii de confidentialitate

Utilizatorul este de acord si se obliga sa nu foloseasca serviciile clubaz.ro (clubaz.ro) pentru a instiga la incalcarea legislatiei romanesti. In acelasi timp, utilizatorul este de acord si se obliga sa nu ofere informatii cu scopul de a sprijini activitati ilegale.Despre    ·    Termeni si conditii    ·    Contact    ·    Widget