Despre clubaz.ro

Serviciul nostru pleaca de la premisa ca oricine doreste asimilarea sau impartasirea de informatii pe internet are nevoie de un website. In functie de dorintele lui, fiecare, persoana fizica sau firma, are posibilitatea sa-si creeze un website pe platforma noastra. Acesta poate sa fie un blog, un album foto, o retea sociala sau toate.

Administratorii website-ului nou inregistrat pot adauga articole unde vizitatorii pot comenta. Pana la acest punct, website-ul este un blog.
Daca articolului i se ataseaza un produs (cu descriere si pret), acesta poate fi adaugat un Cosul de cumparaturi si trimisa comanda - website-ul devenind astfel un magazin online. Ulterior, poate fi tinuta legatura cu clientul prin serviciul de mesagerie.

O firma - pentru a-si fideliza clientii si a avea un schimb sanatos si util de informatii cu ei, isi poate crea o retea sociala unde clientii se pot inscrie si deveni abonati(cu notificari pe mail la fiecare postare - newsletter) sau membri, acestia avand posibilitatea de a comenta la fiecare articol/produs/imagine postata sau de a le adauga la favorite.

Website-ul nou creat poate avea mai multi administratori care sa posteze articole/produse/fotografii si sa modereze/sterge comentariile.

Astfel interactiunea si schimbul de informatii este foarte mare, ceea ce aduce beneficii maxime oricarei activitati desfasurate.

Va dorim succes!START
Despre    ·    Termeni si conditii    ·    Contact    ·    Widget